top of page
  • Foto van schrijverAxelle

De lekkerste ontbijtwafels met frambozen en vanille

Ben jij ook steeds op zoek naar leuke ontbijtrecepten voor je mini? Je kindje heeft 's ochtends weinig honger en weigert vaak? Dan maar zonder eten naar school?


Het kan, door verschillende omstandigheden, dat je mini na het opstaan geen honger heeft. Maar deze wafeltjes zijn ideaal om "on the go" mee te geven en dienen daarnaast als voedzaam tussendoortje.


Je kan de wafels perfect in grote hoeveelheid in het weekend maken en nadien invriezen. Haal ze de dag zelf uit de vriezer en verwarm ze in de microgolfoven of in de broodrooster. Mag het eentje zijn om mee te nemen? Stop ze dan ingevroren in een doosje en laat ze langzaam doorheen de dag ontdooien.


Weigert je kindje toch vaak de maaltijden en wil je hier eindelijk van af? Via praktische tips en handvaten help ik je in no time van deze struggle af! Kijk HIER hoe ik jou kan bijstaan.
Ontbijtwafels, ideaal voor moeilijke eters

Ingrediënten


- 200 g (volkoren) meel

- 2 el bakpoeder

- 3 el suiker

- 1 tl vanillepoeder

- 100 g frambozen (diepgevroren werkt hier ook prima)

- 200 ml melk, naar keuze

- Optioneel: 60 g chocoladedruppels


Methode


Stap 1

Verwarm het wafelijzer voor op hoge stand. Meng de droge ingrediënten bij elkaar in een grote mengkom.


Stap 2

Voeg de melk, olie en frambozen toe


Stap 3

Meng goed door elkaar.


Stap 4

Verdeel het deeg over de bakvormen en bak 3-5 minuten tot ze goudbruin gebakken zijn. Herhaal dit proces tot al het deeg op is.


Ben je op zoek naar nog meer kidsproof gerechten? Neem dan zeker een kijkje in mijn kidsproof receptenboek. Meer dan 50 recepten van het ontbijt en tussendoortjes tot de warme maaltijd. Alle recepten bevatten groenten en/of fruit in de hoofdrol! Een echte must voor selectieve eters want de meeste recepten bevatten sneaky veggies 😋



Review van een tevreden klant. Voedingstraject.




82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page