top of page

DE PROEFKAMPIOEN

Hét online coachingstraject om van jouw mini een ware proefkampioen te maken!

  • 1 uu
  • 395 euro
  • Boek hier je eerste afspraak (1 uur)

Beschrijving van de dienst

De proefkampioen is hét voedingscoachingstraject van The Mini Coaches. Dit traject is mijn paradepaardje! Ik hielp al 100+ gezinnen met de voedingsuitdagingen van hun mini. Wil jij het selectief eetgedrag van jouw kindje ook graag aanpakken? Je wil praktische tips, handige tools én 1-1 begeleiding? Dan is dit traject écht iets voor jou! Geef jouw mini de tools om te groeien met ons unieke coachingstraject voor selectieve eters! Als ervaren kinderdiëtiste werk ik op basis van wetenschappelijke methoden en technieken om jouw mini(s) te helpen hun eetgewoontes te verbeteren en het proeven te stimuleren HERKEN JIJ...? ● Groenten? Bah! ● Het eten beland vaker op de grond dan in de mond ● Je twijfelt of jouw kindje alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft ● De maaltijden zijn een ware strijd aan tafel ● Mijn mini weigert de maaltijd, dan maar met honger naar bed ● Mijn mini heeft een eenzijdig eetpatroon WIL JIJ...? ● Opnieuw een aangenaam gezinsmoment tijdens de maaltijd ● Je kindje kan mee-eten aan tafel ● Jij wil gezonde alternatieven voor de broodmaaltijden ● Graag wil je voedzame maaltijden koken voor je gezin. ● Jouw mini is nieuwsgierig voor nieuwe voedingsmiddelen ● Je kan je kindje alle bouwstenen meegeven voor een goede groei HOE HELPT DE PERSOONLIJKE VOEDINGSCOACHING MIJ DAARBIJ? ● 4 weken begeleiding en beschikbaarheid van een erkend diëtiste ● Wekelijks, online, begeleiding & bijsturing (+/- 60 min / call) ● Op maat gemaakt advies met een persoonlijk voedingsplan (+/- 20 blz.) ● Uniek proefspel, onmiddellijk thuis toe te passen ● Verschillende printables (checklist, menuplanner...) ● Uitgebreide intake ● 1 SOS call na afloop van het traject ● Volledige voedingsanalyse Omdat ik een erkend diëtiste ben bij het RIZIV kan jij een terugbetaling krijgen! Afhankelijk van jouw mutualiteit krijg je een bedrag van deze coaching terugbetaald. Neem zeker eens een kijkje op de website van jouw ziekenkas en kijk hoe zij jouw kunnen helpen Vragen? Neem contact op via axelle@theminicoaches.com


Vienna

"Eline, je bent een geschenk uit de hemel. Je bracht weer rust én slaap. Als alleenstaande mama is het sowieso al zwaarder maar dan nog elke avond vechten en snachts minstens 3x opstaan is slopend. Dankzij jou gaat Phoenix al een hele week flink slapen."

Lore

"Axelle is een heel warm persoon die echt haar tijd neemt om te luisteren. Je merkt dat ze met hart en ziel haar beroep uitoefent en het verschil wilt maken voor haar patiënten."

Céline

"Heel tevreden over het advies van The Mini Coaches. Axelle en Eline zijn heel gedreven en beschikken over veel expertise."

BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN

Is dit type consultatie niet meteen waar jij momenteel naar op zoek bent? Geen nood! We bieden verschillende formules aan. Neem hieronder gerust even een kijkje! 

bottom of page