top of page

JOUW MINI MET PLEZIER LEREN ETEN
START HIER


voedingscoaching

VAN EERSTE HAPJE TOT KIESKEURIGE ETERS

Als gediplomeerd kinder- en jongerendiëtiste werk ik op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan het ideale voedingspatroon voor jouw gezin. Bij het opstellen van een voedingsplan en consultatie houd ik steeds zoveel mogelijk rekening met jouw ouderschapsstijl, voedingsvoorkeuren en routines. 

  • Ik werk op basis van jouw oudersschapstijl

  • Mijn aanpak is steeds liefdevol en geduldig

  • Volgens jouw voedingsvoorkeuren

  • Geen 'one size fits all'

liesjebrockleyphotography-21.jpg
liesjebrockleyphotography-21.jpg
liesjebrockleyphotography-21_edited.jpg

HEALTHY HABITS

Een goede basis voor een gezonde levensstijl wordt al tijdens de kinderjaren gelegd. De eerste drie jaar vormen een kritieke periode waarin de voorkeuren voor smaken worden gevormd. Daarnaast  blijft aandacht voor geschikte voeding, die de groei en ontwikkeling van je mini ondersteunt, van essentieel belang.

 

Het aanleren van gezonde eetgewoontes is een proces die, gedurende de volledige kindertijd, een cruciale rol speelt in de gezondheid van je kind.

 

Als gediplomeerd diëtiste kan ik jou hier bij helpen!

SPELENDERWIJS GEZOND GENIETEN

Je kan op verschillende manieren samen met mij aan de voeding van je kindje werken. Jij kiest welke formule op dit moment het best bij jouw gezin past.

Herlinde J.

Dankzij Axelle eet onze 16 maanden oude dochter nu beter dan ooit tevoren! Axelle's op maat gemaakt voedingsplan heeft ons waardevolle inzichten gegeven en heeft ons geholpen om gezondere keuzes te maken voor ons kind. We zijn ontzettend blij met de positieve resultaten en bevelen Axelle ten zeerste aan aan alle ouders! 

Sandy P.

Het Proefkampioen traject gevolgd en wat een resultaat na amper 4 weken. Heel veel nuttige tips en advies gekregen waardoor ons zoontje minder selectief gaan eten is. Het resultaat was veel beter dan verwacht. Heel erg aan te raden voor selectieve eters.

Laura S.

Onze dochter Stella is 2 en zegt (zoals het cliché) op alles "Nee!". Na de consultatie hebben we van haar ook een gids ontvangen waar al de besproken tips en meer in vervat zaten. Ondertussen lukt het ons aan de hand van de tips al wat beter om Stella te laten eten en proeven. Wij zijn alvast enorm tevreden!” 

code: "WELKOMMINI10"

Krijg 10% korting

bottom of page