top of page

Online beschikbaar

VOEDINGSCONSULT

Gesprek van 60 minuten + optioneel een voedingsplan op maat

  • 1 uu
  • Vanaf 89 euro
  • Telefonisch- of videogesprek

Beschrijving van de dienst

Loop je als ouder tegen bepaalde voedingsuitdagingen aan? Je kindje heeft een eenzijdig eetpatroon? Je mini kampt met een lactose intolerante of koemelkeiwitallergie? Je twijfelt of je kindje wel voldoende eet? Met dit soort vragen help ik jou tijdens een videogesprek van 60 min. Voor onze consultatie vul je het intakeformulier in (deze ontvang je na betaling). Tijdens het consult bespreken we jullie intakeformulier, geef ik jou advies en is er ruimte voor vragen. Krijg jij graag een persoonlijk voedingsplan op maat (+/- 20 pagina's) met waardevolle tips en tricks waar je onmiddellijk mee van start kan? Kies dan voor de optie 'voedingsconsult inclusief voedingsplan' bij de boeking. Je krijgt dit voedingsplan na ons gesprek in jouw mailbox. HERKEN JIJ..? - Groenten? Bah! - Het eten beland vaker op de grond dan in de mond - Je twijfelt of jouw kindje alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft - De maaltijden zijn een strijd - Mijn mini weigert de maaltijd, dan maar met honger naar bed - Mijn kindje heeft een eenzijdig eetpatroon - Mijn mini heeft een allergie of intolerantie ZOEK JIJ..? - Concrete tips en tricks om de voedingsuitdagingen van jouw mini aan te pakken? - Ondersteuning en een luisterend oor? - Een stappenplan op maat van jouw gezin? - Een gediplomeerde kinderdiëtiste die op basis van wetenschappelijke methoden jullie ondersteund? - Opnieuw een aangenaam gezinsmoment tijdens de maaltijd? HOE HELPT EEN VIDEO-CONSULT MIJ DAARBIJ? - Voedingsadvies in lijn met jullie ouderschapsstijl - Concrete tools waar je als gezin mee aan de slag gaat - Je ontdekt hoe jij met kleine aanpassingen de voeding van jouw mini kan verbeteren - Je ontvangt een voedingsplan op maat (optioneel) - Je kan terug met een gerust hart je mini (op)voeden - Een uur lang tijd om vragen te stellen Voor een goede voorbereiding van ons gesprek vraag ik om minstens 48u voor de afspraak het intakeformulier (zie bevestigingsmail) in te vullen. Zorg dus steeds dat je nog voldoende tijd hebt om dit te doen. Houd hier graag rekening mee bij het inplannen van jouw afspraak. Mag het toch uitgebreider? Krijg je liever één-op-één begeleiding gedurende 4 weken? Dan is het proefkampioen-traject écht iets voor jouw gezin! Nood aan opvolg? Je kan gerust een opvolggesprek inboeken, variërend van 30-60 minuten. Een opvolggesprek kost, afhankelijk van de duur, € 30 - € 60.


Vienna

"Eline, je bent een geschenk uit de hemel. Je bracht weer rust én slaap. Als alleenstaande mama is het sowieso al zwaarder maar dan nog elke avond vechten en snachts minstens 3x opstaan is slopend. Dankzij jou gaat Phoenix al een hele week flink slapen."

Lore

"Axelle is een heel warm persoon die echt haar tijd neemt om te luisteren. Je merkt dat ze met hart en ziel haar beroep uitoefent en het verschil wilt maken voor haar patiënten."

Céline

"Heel tevreden over het advies van The Mini Coaches. Axelle en Eline zijn heel gedreven en beschikken over veel expertise."

BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN

Is dit type consultatie niet meteen waar jij momenteel naar op zoek bent? Geen nood! We bieden verschillende formules aan. Neem hieronder gerust even een kijkje! 

bottom of page