top of page

UITGERUST WAKKER WORDEN

SLAAPCOACHING

 

VERBETER DE SLAAPKWALITEIT VAN JOUW GEZIN

Als gecertificeerd baby-en kinderslaapcoach werk ik op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan een beter slaappatroon voor jouw gezin. Bij het opstellen van een slaapplan houd ik zo veel mogelijk rekening met jullie wensen rond routines en slaapcoachingsmethodes. Elk kind en elk gezin is anders. Ik werk dus niet met een 'one size fits all'.  Wees gerust, ik zoek de beste oplossing voor ouders en kind. 

  • Ik werk op basis van jouw oudersschapstijl

  • Mijn aanpak is steeds liefdevol en geduldig

  • Geen 'Cry-it-out' aanpak

  • Voor mij ben jij geen nummer

Slaapcoaching

MEER RUST & EEN GOED SLAAPPATROON

Als mama van 2 kindjes weet ik dat het op vlak van slaap vaak moeilijk gaat. Als gezin worstel je soms met volgende zaken: het vinden van een voorspelbaar ritme, je baby die overdag niet goed kan dutten, 's nachts (los van een voeding) continu moeten opstaan, je mini steeds in slaap moeten helpen, Je kleuter kruipt uit bed, het slaapritueel is een strijd geworden, je kindje heeft last van verlatingsangst, het afbouwen van slaapassociaties. 

 

Als gediplomeerd slaapcoach kan ik jou hier bij helpen!

 

Wil jij de slaapkwaliteit van jouw gezin verbeteren?

EEN BETER SLAAPPATROON VOOR JE GEZIN

 

Je kan op verschillende manieren samen met mij aan de slaap van je kleintje werken. Jij kiest zelf welke formule er op dit moment het best bij jouw gezin past.

THUISBEZOEK

Hou je van een persoonlijke aanpak en heb je extra hulp nodig bij het toepassen van jullie gekozen slaapcoachingmethode? Of heb je enkele praktische vragen die je met mij face-to-face wil bespreken?

 

Ik kom graag eens bij je langs en toon ik je hoe je de methode nu precies toepast. Tijdens het huisbezoek kan ik ook een kijkje nemen in de slaapomgeving van je baby of peuter. Zo’n thuisbezoek plan hier je makkelijk in via het contactformulier. 

  • Bezoek van 90 minuten – 150 euro

  • Thuisbezoeken zijn mogelijk voor volgende postcodes: 2960, 2970, 2900, 2930 en 2110

IMG_1034.JPG
ONZE TEVREDEN MINI'S

“ Misschien was ik wel de moeilijkst te overtuigen moeder in de geschiedenis van oververmoeide moeders. (Want mijn baby doen slapen, dat kon ik als mama toch wel ’t best zeker?)

 

Eline luistert écht naar je verhaal (hallo snotterende moeder - had ik al verteld dat ik oververmoeid was? -) en adviseert je met concrete tips en een slaapplan op maat van je kleintje en je gezin. Ze heeft een hart van goud en haar aanpak is goud waard.

 

Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die ’s nachts wil slapen. (Lees: elke ouder in de geschiedenis van ouders.)” 

—  Lynn Pinsart, uitgeslapen moeder van Magnus

Wil jij net als Lynn en alle andere mama's terug uitgerust en vol energie wakker worden?

IMG_1045.JPG

NOG een VRAAG
OVER 
THE MINI COACHES? 

Wie weet staat het antwoord 

HIER al tussen. Of vraag hier maar raak.

Volg je ons al? @the_minicoaches voor je wekelijkse dosis slaaptips en voedingstricks. We zien je daar?

bottom of page