top of page

De slaapkampioen

Hét slaapcoachingstraject voor vermoeide ouders. Twee weken lang 1-1 coaching

  • 1 uu
  • 395 euro
  • Persoonlijke begeleiding - Intakegesprek 1 uur

Beschrijving van de dienst

De slaapkampioen is hét slaapcoachingstraject van The Mini Coaches. Hier ben ik heel trots op! Wij hielpen al meer dan 100 gezinnen aan betere slaap. Wil jij het slaaptekort van jouw gezin ook graag aanpakken maar heb jij nood aan praktische tips, tools én persoonlijke begeleiding? Dan kijk ik er heel erg naar uit om jouw gezin te helpen! (Dit traject is mogelijk vanaf de leeftijd van vier maanden) Loop je als ouder tegen bepaalde slaapuitdagingen aan? Je kindje slaapt bijvoorbeeld wel door, maar wordt ’s morgens wel erg vroeg wakker? Je mini blijft 's nachts maar wakker worden? Willen die dutjes overdag maar niet lukken of kan je kleintje niet zelfstandig in slaap vallen? HERKEN JIJ..? - Jij functioneert al een hele periode met een groot slaapgebrek - Je hebt het gevoel zelf al alles geprobeerd te hebben - Het ganse gezin is moe. Je kan niet de beste versie van jezelf zijn - Naar het werk gaan met dit slaapgebrek lukt niet meer - Elke nacht is onderbroken - Dutjes overdag lukken niet - Je kleintje kan niet zelfstandig in slaap vallen en heeft jou altijd nodig om in slaap te vallen ZOEK JIJ..? - Ondersteuning en een luisterend oor. Je wilt concrete tips en tricks om de slaapuitdagingen van jouw mini aan te pakken - Een slaapplan op maat van jouw gezin - Een slaapcoach die écht luistert en waar jullie geen nummertje zijn - Een wetenschappelijk onderbouwde manier aan jouw mini's slaap te werken HOE HELPT DE SLAAPKAMPIOEN MIJ DAARBIJ? - Jij krijgt een op maat gemaakt slaapplan die we tijdens een call helemaal overlopen - 14 dagen begeleiding en beschikbaarheid van een gediplomeerde slaapcoach - Zélf feedback tijdens het weekend - Ik geef jou concrete tools waar je als gezin mee aan de slag gaat - Je ontdekt hoe jij met kleine aanpassingen de slaap van jouw mini kan verbeteren - Jullie zijn allemaal terug uitgerust - We sluiten het traject af met een tweede call. Hier geef ik jouw mijn adviezen en tips voor de toekomst. - Na afloop ontvang je mijn e-book 'voorbeeldritmes per leeftijd' (twv €15) Praktisch: Voor een goede voorbereiding van ons gesprek vraag ik jullie om minstens 48u voor de afspraak de vragenlijst ingevuld terug te mailen. Zorg dus steeds dat je nog voldoende tijd hebt om deze in te vullen op voorhand. Graag meer info of vragen? Contacteer mij op eline@theminicoaches.com


Vienna

"Eline, je bent een geschenk uit de hemel. Je bracht weer rust én slaap. Als alleenstaande mama is het sowieso al zwaarder maar dan nog elke avond vechten en snachts minstens 3x opstaan is slopend. Dankzij jou gaat Phoenix al een hele week flink slapen."

Lore

"Axelle is een heel warm persoon die echt haar tijd neemt om te luisteren. Je merkt dat ze met hart en ziel haar beroep uitoefent en het verschil wilt maken voor haar patiënten."

Céline

"Heel tevreden over het advies van The Mini Coaches. Axelle en Eline zijn heel gedreven en beschikken over veel expertise."

BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN

Is dit type consultatie niet meteen waar jij momenteel naar op zoek bent? Geen nood! We bieden verschillende formules aan. Neem hieronder gerust even een kijkje! 

bottom of page