top of page

HI

liesjebrockleyphotography-17.jpeg

Ik ben Axelle, erkend diëtiste aan het RIZIV.
Na het behalen van mijn diploma ging ik mij verder bijscholen in kinder- en jongerendiëtetiek, intuïtief eten en eetstoornissen.

 

Dankzij mijn opgedane kennis en ervaring in de praktijk ontwikkelde ik mijn eigen visie. Ik werk niet op basis van diëten, voedingsschema's en / of strikte regels. Samen gaan we op zoek naar een manier van eten die bij jou (en jouw gezin) past.

Niet alleen voeding wordt onder de loep genomen. Alle aspecten in jouw leven kunnen een invloed hebben op je manier van eten. Beweging, slaap... zijn allen factoren die onze gezondheid beïnvloeden.

Alle consulten en adviezen worden volledig gepersonaliseerd en afgestemd op jou en / of jouw gezin. Er is geen "one size fits all". 

In mijn praktijk vind ik een goede, open communicatie en ontspannen sfeer belangrijk.

Spreekt mijn visie jou aan? Boek dan zeker een kennismakingsgesprek of intake in. 

Ontdek HIER hoe ik jou kan helpen.

Tot slot geef ik graag mee dat terugbetalingen via de mutualiteit mogelijk zijn dankzij mijn erkenning aan het RIZIV. Surf naar de website van jouw mutualiteit en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen.

Tot snel! Veel liefs, Axelle

CONTACT

E-mail: axelle@theminicoaches.com

Mobiel: 0496 20 89 43

Thuispraktijk: Wijdhagestraat 32, 8530 Harelbeke

Aanbod

  • Kinder- en jongerendiëtetiek

  • Gezonde voeding en intuïtief eten

  • Eetstoornissen 

  • Emo-eten en eetbuien 

  • Allergieën en intoleranties 

  • Hart- en vaatziekten 

  • Vegetarisme en veganisme 

ONZE TEVREDEN MINI'S

Toen ik van de kinderarts hoorde dat ik beter even een koemelkeiwit en lactose vrij dieet volgde om de klachten van mijn zoontje te verminderen, moest ik toch even slikken. De kinderarts gaf me de contactgegevens van Axelle en zij is toch wel mijn redding geweest! 

Al vanaf het eerste contact voelde ik dat ik gehoord en begrepen werd. Axelle is een heel warm persoon die echt haar tijd neemt om te luisteren. Ik was vooral gefocust op alle dingen die ik niet meer mocht en zag geen alternatieven, want die zijn er effectief; je moet het alleen weten. Na mijn gesprek met haar zag ik het weer helemaal zitten!

Je merkt dat Axelle echt met hart en ziel haar beroep uitoefent en echt een verschil wil maken voor haar patiënten. Ik ben alvast heel tevreden met haar hulp en zou haar bij iedereen aanraden!

—  Lore 

Slaapcoaching en kinderdiëtiste

NOG een VRAAG
OVER 
THE MINI COACHES? 

Wie weet staat het antwoord 

HIER al tussen. Of vraag hier maar raak.

Volg je ons al? @the_minicoaches voor je wekelijkse dosis slaaptips en voedingstricks. We zien je daar?

bottom of page