top of page
VEELGESTELDE VRAGEN  VOEDINGSCOACHING

Wat als ik niet naar de praktijk kan komen?

De trajecten en consultaties kunnen perfect online gevolgd worden! Enkel afspraken rond eetstoornissen worden uitsluitend in de praktijk behandeld. Kijk hier alvast welke diensten ik jou kan bieden.

Waar kan ik terecht als ik de trajecten in de praktijk wil volgen?

Indien je liever je consultaties of trajecten in de praktijk aflegt dan kan dit steeds in de Wijdhagestraat  32, 8530 Harelbeke.

Kan ik ook met andere voedingsvragen bij The Mini Coaches terecht los van voeding bij kinderen?

Naast kinder- en jongerendiëtetiek heb ik verdere specialisaties binnen eetstoornissen, emo-eten, eetbuien en intuïtief eten. Je kan dus perfect als volwassene ook een afspraak vastleggen. Neem HIER contact op.

Wat kan ik van de gidsen verwachten?

De gidsen zijn uitgebreide boeken waarbij wij jullie tal van informatie geven en je zelf thuis perfect mee aan de slag kan gaan. Krijg je toch graag nog extra ondersteuning. Vraag dan HIER jouw coaching aan. 

ONZE TEVREDEN MINI'S

“ Misschien was ik wel de moeilijkst te overtuigen moeder in de geschiedenis van oververmoeide moeders. (Want mijn baby doen slapen, dat kon ik als mama toch wel ’t best zeker?)

 

Eline luistert écht naar je verhaal (hallo snotterende moeder - had ik al verteld dat ik oververmoeid was? -) en adviseert je met concrete tips en een slaapplan op maat van je kleintje en je gezin. Ze heeft een hart van goud en haar aanpak is goud waard.

 

Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die ’s nachts wil slapen. (Lees: elke ouder in de geschiedenis van ouders.)” 

—  Lynn Pinsart, uitgeslapen moeder van Magnus

kinderdiëtiste

NOG een VRAAG
OVER 
THE MINI COACHES? 

Wie weet staat het antwoord 

HIER al tussen. Of vraag hier maar raak.

Volg je ons al? @the_minicoaches voor je wekelijkse dosis slaaptips en voedingstricks. We zien je daar?

bottom of page