top of page
VEELGESTELDE VRAGEN  SLAAPCOACHING

Waarom start de slaapcoaching altijd op vrijdag?

Door te starten nét voor het weekend creëer je meteen de ideale omstandigheden: je hangt niet af van de crèche of opvang en je hebt genoeg tijd om met rustig met je kleintje aan de slag te gaan. Win-win voor iedereen!

 

Moet ik mijn mini de ganse nacht laten huilen?

Zeker niet! Persoonlijk werk ik niet met de ‘Cry it out- methode’. Er bestaan verschillende technieken om aan slaap coaching te doen. Samen met jou kijk ik welke methode er het best bij jullie gezin past. Ik hielp reeds verschillende gezinnen aan meer slaap door middel van een ‘milde slaapcoaching techniek’.

 

Hoe lang duurt de slaap coaching?

Indien jullie kiezen voor een persoonlijke slaapcoaching werk ik veertien dagen met je gezin samen. Hoe snel we resultaten behalen hangt af van de gekozen methode.

 

Wij voeden onze kinderen mild op. Kan mijn gezin dan wel in aanmerking komen voor slaapcoaching?

Absoluut. Ik werkte al verschillende keren samen met gezinnen die een milde aanpak verkozen. Je kan gerust samen met je mini in de kamer blijven wanneer we de slaapcoaching doen. Deze methodes kunnen soms wat langer duren, maar zijn zeker niet minder doeltreffend.

 

Wat kan ik van de gidsjes verwachten?

De gidsen zijn uitgebreide boekjes waarbij wij jullie tal van informatie geven waarmee je zelf thuis perfect mee aan de slag kan gaan. Mocht je toch nog graag wat extra hulp of begeleiding krijgen in het toepassen naar de praktijk kan je steeds bij een van onze andere diensten terecht.

ONZE TEVREDEN MINI'S

“ Misschien was ik wel de moeilijkst te overtuigen moeder in de geschiedenis van oververmoeide moeders. (Want mijn baby doen slapen, dat kon ik als mama toch wel ’t best zeker?)

 

Eline luistert écht naar je verhaal (hallo snotterende moeder - had ik al verteld dat ik oververmoeid was? -) en adviseert je met concrete tips en een slaapplan op maat van je kleintje en je gezin. Ze heeft een hart van goud en haar aanpak is goud waard.

 

Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die ’s nachts wil slapen. (Lees: elke ouder in de geschiedenis van ouders.)” 

—  Lynn Pinsart, uitgeslapen moeder van Magnus

Baby wilt niet slapen

NOG een VRAAG
OVER 
THE MINI COACHES? 

Wie weet staat het antwoord 

HIER al tussen. Of vraag hier maar raak.

Volg je ons al? @the_minicoaches voor je wekelijkse dosis slaaptips en voedingstricks. We zien je daar?

bottom of page