top of page

Slaapconsult

1 uur lang gericht slaapadvies

  • 1 uu
  • Vanaf 89 euro
  • Telefonisch of videogesprek

Beschrijving van de dienst

Loop je als ouder tegen bepaalde slaapuitdagingen aan? Je kindje slaapt bijvoorbeeld wel door, maar wordt ’s morgens wel erg vroeg wakker? Of blijft je baby 's nachts maar wakker worden? Willen die dutjes overdag echt niet lukken of kan je kleintje niet zelfstandig in slaap vallen? Met dit soort vragen help ik jullie tijdens een videogesprek van 60 min. Voor onze consultatie vul je het intakeformulier in (deze ontvang je na betaling). Tijdens het consult bespreken we jullie intakeformulier, geef ik jullie mijn advies en is er ruimte voor vragen. Krijg jij graag een slaapplan op maat van ongeveer 20 bladzijden vol waardevolle tips en tricks, waar je meteen zelf mee aan de slag kan? Kies dan zeker voor de optie 'slaapconsult inclusief slaapplan' bij de boeking. Je krijgt dit slaapplan voor aanvang van ons gesprek in jouw mailbox. HERKEN JIJ..? - Jij functioneert al een hele periode met een groot slaapgebrek - Je hebt het gevoel zelf al alles geprobeerd te hebben - Het ganse gezin is moe. Je kan de beste versie van jezelf niet zijn - Door gebrek aan slaap gaat het op het werk ook moeizaam - Elke nacht is onderbroken - Dutjes overdag lukken maar niet - Je kleintje kan niet zelfstandig in slaap vallen en heeft jou altijd nodig om in slaap te vallen ZOEK JIJ..? - Ondersteuning en een luisterend oor. Je wilt concrete tips en tricks om de slaapuitdagingen van jouw mini aan te pakken - Een stappenplan en slaapplan op maat van jouw gezin - Een gediplomeerd slaapcoach die écht luistert en waar jullie geen nummertje zijn - Een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier om aan jouw mini's slaap te werken HOE HELPT EEN VIDEO-CONSULT MIJ DAARBIJ? - Slaapadvies in lijn met jullie ouderschapsstijl - Ik geef jou concrete tools waar je als gezin mee aan de slag gaat - Je ontdekt hoe jij met kleine aanpassingen de slaap van jouw mini kan verbeteren - Je ontvangt een slaapplan op maat (optioneel) - Jullie zijn allemaal terug uitgerust - Een uur lang tijd om vragen te stellen Voor een goede voorbereiding van ons gesprek vraag ik jullie om minstens 48u voor de afspraak het intakeformulier (zie bevestigingsmail) in te vullen. Zorg dus steeds dat je nog voldoende tijd hebt om deze in te vullen. Mag het toch iets uitgebreider? Krijg je liever één-op-éénbegeleiding? Dan is het slaapkampioen-traject of thuisbezoek iets voor jouw gezin. Graag meer info? Contacteer mij op eline@theminicoaches.com


Vienna

"Eline, je bent een geschenk uit de hemel. Je bracht weer rust én slaap. Als alleenstaande mama is het sowieso al zwaarder maar dan nog elke avond vechten en snachts minstens 3x opstaan is slopend. Dankzij jou gaat Phoenix al een hele week flink slapen."

Lore

"Axelle is een heel warm persoon die echt haar tijd neemt om te luisteren. Je merkt dat ze met hart en ziel haar beroep uitoefent en het verschil wilt maken voor haar patiënten."

Céline

"Heel tevreden over het advies van The Mini Coaches. Axelle en Eline zijn heel gedreven en beschikken over veel expertise."

BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN

Is dit type consultatie niet meteen waar jij momenteel naar op zoek bent? Geen nood! We bieden verschillende formules aan. Neem hieronder gerust even een kijkje! 

bottom of page