top of page

Coachingsplan slaap en voeding

10 dagen begeleiding & beschikbaarheid nu voor 645 euro ipv 770 euro

  • 1 uu
  • 645 euro
  • Persoonlijke begeleiding - Intakegesprek 1 uur

Beschrijving van de dienst

Heeft jouw kindje naast slaapproblemen ook moeilijkheden met eten? Is het een uitdaging om vaste voeding aan jouw kindje te introduceren? Is er veel stress aan tafel? Of misschien heeft je baby last van bepaalde intoleranties? Dan zit je bij ons goed. Want via een gezamenlijk coachingplan helpen The Mini Coaches je verder met slaap én voeding. Je krijgt een plan op maat en dagelijkse feedback gedurende 10 dagen. Aan het begin en einde van het traject plannen we een call met je in om alles te overlopen. Dit traject start telkens op vrijdag. Let wel, dit coachingsplan is enkel van toepassing indien er moet gewerkt worden aan de slaap én voeding hetzelfde kindje. Graag meer info? Contacteer ons op eline@theminicoaches.com of axelle@theminicoaches.com


Vienna

"Eline, je bent een geschenk uit de hemel. Je bracht weer rust én slaap. Als alleenstaande mama is het sowieso al zwaarder maar dan nog elke avond vechten en snachts minstens 3x opstaan is slopend. Dankzij jou gaat Phoenix al een hele week flink slapen."

Lore

"Axelle is een heel warm persoon die echt haar tijd neemt om te luisteren. Je merkt dat ze met hart en ziel haar beroep uitoefent en het verschil wilt maken voor haar patiënten."

Céline

"Heel tevreden over het advies van The Mini Coaches. Axelle en Eline zijn heel gedreven en beschikken over veel expertise."

BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN

Is dit type consultatie niet meteen waar jij momenteel naar op zoek bent? Geen nood! We bieden verschillende formules aan. Neem hieronder gerust even een kijkje! 

bottom of page