top of page

HI

Baby-en kinderslaapcoach

Ik ben Eline Van Parys, mama van Manon (’17) en Jack (’19). Als gecertificeerd baby - en kinderslaapcoach help ik jou graag bij het vinden van meer slaap én rust. 

Als mama van twee energiebommetjes weet ik als geen ander dat jij en je kids jullie slaap nodig hebben. Het kan zo vermoeiend zijn als je baby al maandenlang niet wilt slapen en jij meerdere keren per nacht moet opstaan. Of wanneer je baby ook overdag niet lijkt te willen slapen. Samen zoeken we een oplossing voor de slaapuitdagingen en bekijk ik wat jullie nodig hebben.

 

Zelf begon ik me meer in slaap te verdiepen na de geboorte van onze zoon Jack. In tegenstelling tot zijn oudere zus, was Jack een zeer moeilijke slaper. We stonden maandenlang om de 2 uur op. En ook overdag kregen we hem maar niet in slaap. Uiteindelijk besloten ook wij om een slaapcoach in te huren. Na 9 maanden zonder slaap, kregen we onze nachten eindelijk terug. Hoera! Ik besefte wat een verschil je als slaapcoach voor iemand kan maken.

 

Wil jij ook een oplossing voor de slaapuitdagingen van jouw kindje? Ik help je met veel plezier én expertise verder. Een goede dag- en nachtrust zorgt ervoor dat iedereen zich kan herladen. Je kan bij me terecht voor de leeftijd 0 -5 jaar. Bekijk HIER de diensten of gidsen die ik jullie kan bieden.

 

Liefs, Eline

Slaapcoaching
Slaapcoaching

SLAAPBOOST

Heb jij een aantal korte, gerichte vragen rond slaap?
Met deze SLAAPBOOST plannen we een kort telefonisch gesprek in van 20 minuten om de uitdagingen concreet aan te pakken.

 

 20 minuten doelgericht gesprek

 Concrete tips die je meteen kan toepassen

 Geen voorafgaande vragenlijst in te vullen

 Geen eindevaluatie

 Prijs 39 euro 

TELEFONISCH- OF VIDEO CONSULT

 

 

Heb je het gevoel dat jullie het al vrij goed doen, maar loop je toch nog tegen bepaalde problemen aan? Je kindje slaapt bijvoorbeeld wel door, maar wordt ’s morgens wel erg vroeg wakker? Met dit soort vragen help ik jullie tijdens een telefoon- of videogesprek. Voor dit gesprek vul je een vragenlijst in. Tijdens ons gesprek luister ik naar jullie situatie en geef ik je info en tips waar je nadien zelfstandig mee aan de slag gaat. Na afloop ontvang je mijn adviezen per mail. Mag het toch iets uitgebreider? Krijg je liever één-op-éénbegeleiding? Dan is een coachingstraject of thuisbezoek iets voor jouw gezin.

 

● Gesprek van 60 minuten – 89 euro

Boek nu makkelijk je telefonisch consult via de online agenda

DE SLAAPKAMPIOEN

Krijg je graag een slaapplan op maat waarbij je dagelijks advies krijgt gedurende 14 dagen? Dan is de persoonlijke slaapcoaching de juiste keuze. Na het invullen van een vragenlijst en intakegesprek stel ik een persoonlijk slaapplan op die past bij jullie gezin en opvoedingsstijl. We beginnen en eindigen onze samenwerking met een video- of telefoongesprek van 60 minuten. Ik analyseer dagelijks jullie slaaplogs en stuur bij waar nodig. Na afloop geef ik jullie de nodige adviezen voor de toekomst mee. Mijn begeleiding start, indien gewenst, op vrijdag zodat we ons tijdens het weekend alvast volledig op de slaapcoaching kunnen focussen.

 

● 14 dagen begeleiding en beschikbaarheid – 395 euro

● Feedback tijdens het weekend

● Vanaf de leeftijd van 4 maanden

● Boek nu de persoonlijke slaapcoaching via de online agenda

THUISBEZOEK

Hou je van een persoonlijke aanpak en heb je extra hulp nodig bij het toepassen van jullie gekozen slaapcoachingmethode? Of heb je enkele praktische vragen die je met mij face-to-face wil bespreken? Ik kom graag eens bij je langs en toon ik je hoe je de methode nu precies toepast. Tijdens het huisbezoek kan ik ook een kijkje nemen in de slaapomgeving van je baby of peuter. Zo’n thuisbezoek plan hier je makkelijk in via het contactformulier.

 

 Bezoek van 90 minuten – 150 euro

 Thuisbezoeken zijn mogelijk voor volgende postcodes:

2960, 2970, 2900, 2930 en 2110

COACHINGSPLAN VOEDING EN SLAAP

Heeft jouw kindje naast slaapproblemen ook moeilijkheden met eten? Is het een uitdaging om vaste voeding aan jouw kindje te introduceren? Is er veel stress aan tafel? Of misschien heeft je baby last van bepaalde intoleranties? Dan zit je bij ons goed. Want via een gezamenlijk coachingsplan helpen The Mini Coaches je verder met slaap én voeding. Je krijgt een plan op maat en dagelijkse feedback gedurende 10 dagen. Aan het begin en einde van het traject plannen we een call van 30 minuten met je in om alles te overlopen. Dit traject start telkens op vrijdag.

 

10 dagen begeleiding en beschikbaarheid – prijs 770 euro  NU 645 EURO

 Vanaf de leeftijd van 6 maanden

ONZE TEVREDEN MINI'S

“ Misschien was ik wel de moeilijkst te overtuigen moeder in de geschiedenis van oververmoeide moeders. (Want mijn baby doen slapen, dat kon ik als mama toch wel ’t best zeker?)

 

Eline luistert écht naar je verhaal (hallo snotterende moeder - had ik al verteld dat ik oververmoeid was? -) en adviseert je met concrete tips en een slaapplan op maat van je kleintje en je gezin. Ze heeft een hart van goud en haar aanpak is goud waard.

 

Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die ’s nachts wil slapen. (Lees: elke ouder in de geschiedenis van ouders.)” 

—  Lynn Pinsart, uitgeslapen moeder van Magnus

Slaapcoaching en kinderdiëtiste

NOG een VRAAG
OVER 
THE MINI COACHES? 

Wie weet staat het antwoord 

HIER al tussen. Of vraag hier maar raak.

Volg je ons al? @the_minicoaches voor je wekelijkse dosis slaaptips en voedingstricks. We zien je daar?

bottom of page